Dårlig kredit bil lån

Auto lån til dårlig kredit tilbydes til folk, der har erhvervet dårlig kredit ved forsinket og/eller ubesvarede betalinger. En dårlig kredit auto lån hjælper med at genetablere kredit historie låntagere. Dårlig kredit auto lån kan bruges til at købe en brugt køretøj. Nogle gange kan disse lån bruges til at finansiere en ny bil. Dårlig kredit auto lån er kortfristede lån, og deres tilbagebetalingsperiode strækker sig fra 48 til 60 måneder.

Det første skridt i processen med at ansøge om en dårlig kredit auto lån er at bestemme din FICO score, også kendt som kredit score. Kreditbureauer som Equifax, Trans Union, og Bradstreet kan bestemme din kredit score. En kredit score på 650 og derunder betragtes forbrukslån svar på minuttet som dårlig kredit. Låntagere med dårlig kredit er normalt tilbudt høje rentesats auto lån. Det næste skridt er at søge efter en troværdig långiver. Internettet er en god kilde til at finde långivere, der beskæftiger sig med dårlig kredit auto lån.

Finansielle institutioner, banker, kreditforeninger, forhandlere og mæglere udvide dårlig kredit auto lån. Alle af dem anvender en slags risikobaseret værdiansættelse tilgang i at tilbyde dårlig kredit auto lån. Et Co-signed lån er en af de bedste muligheder for en dårlig kredit auto lån. Hvis låntagerne undlader at tilbagebetale lånet, medunderskriveren påtager sig ansvaret for at tilbagebetale lånet. For at sikre dårlige kredit udlån gennem forhandler, skal låntagere betale Premium-priser.

Det sidste trin er sammenligningen og evalueringen af rentesatser og gebyrer opkrævet af forskellige långivere. Auto lån citater fra flere långivere kan bruges til at vælge de mest konkurrencedygtige rentesatser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *