ændring at olie

Carfacts og ændre din olie…

Den første ting du skal gøre er at gå til din lokale discountbutik auto eller WalMart og køb din olie og filter.

Jeg vil foreslå at få en god syntetiske eller syntetiske blanding (jeg har brugt Castrol Syntec i mange år) de fleste gode mærker har dem. Bruge en syntetisk olie til nyere køretøjer under 40.000 miles og en blanding over 40.000 miles. Disse olier vil hjælpe med spare din motor og spare brændstof. Også købe en god oliefilter, en med en kontraventil i det at holde olie fra running back i olie pan, når motoren er slukket. Dette vil også hjælpe i din motorens levetid, da der vil være olie på kritiske dele, når motoren genstartes, Fram, AC og Purolator gør gode.

Med dette køb får du det bedste, du kan sætte i din motorer oliering system. En typisk motor vil tage 4-5 Potter af olie på en ændring, så det vil koste dig omkring $15,00-$20,00 afhængigt af syntetisk eller blend olie. Det drejer sig om omkostningerne ved en regelmæssige olieskift på snarlig Marts. De ville debitere $40.00-$50,00 for syntetiske stoffer og bedste filter. Så nu du har gemt $20.00-$30,00 og du har det bedste, du kan sætte i din motor.

Tænk på din bil som en af dine børn eller store børn ønskede at holde det i lang tid så sjuske ikke med at sætte gode produkter i det, det vil betale sig i det lange løb med mindre store opdelinger.

Motor reparation eller de nye biler kan køre fra $1.500,00 til omkring $7,000.00 afhængigt af hvad du drev. Fra en Geo Metro til en stor SUV eller Diesel Pick-up.

OK nu har du din olie og filter, tid til at komme på arbejde. Find en solid plet på forsiden eller side af køretøjets undervogn (frame eller motoren vuggen) sætte stik under køretøjet og raise det højt nok til at få din jack op står under det så lad bilen ned på stande og fjerne jack. Altid, altid være sikker og bruger jack stande, når du arbejder under bilen.

Din motor skal være varm, når du ændrer din olie, så at de fleste af gamle olie vil løbe ud.

Find bundproppen i den dybe ende af bundkar, det vil formentlig tage en 1/2″ eller 9/16″ standard lukkede ende skruenøgle, hvis metrikværdien skal være et 13 eller 15mm lukket ende skruenøgle.

Læg din skruenøgle på plug og drej mod uret (Sørg for din drain pan er tæt) fjern stikket og lad afløb i gryde. Efter alle de gamle olie er drænet, sætte stikket tilbage og spænd (med uret) Sørg for denne plug er TIGHT.

Derefter finde dit oliefilter, de er i flere forskellige steder afhængigt af din bil og motor, de er placeret på enten én side af motoren eller foran motoren (bælte område). De fleste filtre er nu små så får en lille eller justerbar filter skruenøgle læg det på filter (så tæt til toppen som muligt) det også slukker counter uret efter det er løs du kan tage skruenøgle og spinde det i hånden. Har dit afløb pan under filter område at fange resterende olie. Kontroller, at den gamle filter gummipakning kommer ud med filter hvis ikke skal du nå op og trække den ud og tørre filter boliger rene, det gør for en god tætning for det nye filter. Derefter udfylde nye filter med nogle nye olie og sætte nogle olie omkring gummipakning på nyt filter og drej det med uret på filter boliger. Sørg for det er TIGHT.

Øge din bil igen og tage ud jack står og lad bilen ned igen.

Hæve hood og finder olie fylde, mest vil være i ventildæksel på motoren eller et rør med en hætte, der siger “Olie” på det, fjerne hætten og tilsæt resterende olie til motoren (bør være omkring 4 & 1/2 Potter, du sætte aprox. 1/2 quart i filter). Efter alle olie er sat ind i motoren erstatte olie cap og start motoren, lad den køre i et par minutter mens du kigger under køretøjet for at sikre du fik alt for stram og har ingen lækager. Hvis din tilfreds nothings utæt slukke motoren og Find olie oliepinden, trække det og derefter tørre det af ren og holde tilbage ind i oliepinden rør hele vejen i, derefter trækker ud igen og sørg for det er tæt på det fulde varemærke.

Hvis din olie kontrol OK er du næsten færdig. Sørg for at du holder en log eller sætte en mærkat på forruden, når næste ændring skyldes. Så få en gammel Tom Mælkekande eller noget som det og bruge en tragt og sætte dit gamle olie i det, forsegle det stramme og tage det tilbage til hvor du købte din olie og de vil skaffe dig af det for dig.

Det lyder som en masse arbejde men total tid hvis du aldrig har prøvet det før skal være mindre end en halv time. Når du har gjort det et par gange det vil tage 10-15 menuetter, og du vil føle sig godt at vide du faktisk gjort det selv, og at du har gemt penge at gøre det.

Mere carfacts tips vil være tilgængelig på på løbende basis her på siderne carfacts artikel. Carfacts nyhedsbrev vil også have mange carfacts tips i hver publikation, og når min nye carfacts bog er udgivet, har du et væld af carfacts tips ved hånden.

Jeg vil tilføje yderligere artikler på dette og andre Automotive emner, så hvis du har fundet denne interessante og oplysende gå til og klik på artikel-knappen nederst til venstre for at læse mere information og CarFacts. Mens du er på Tjek de andre oplysninger der.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *